Субота, 20.04.2024, 16:25
Фк Коростень
Головна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Міні-чат
200
Головна » 2008 » Серпень » 13 » Нива знову отримала по заслугах
Нива знову отримала по заслугах
13:49
Минувшее воскресенье ознаменовалось событиями, которые стали уникальными в футбольной истории Украины.
Первое уникальное событие, к которому косвенно приложило руку ПФЛ, состоит в том, что в один игровой день в одном городе проводили свои матчи сразу четыре команды, ни одна из которых не представляет этот самый город. Речь идет о Бородянке, в которой проходили два матча четвертого тура второй лиги "Рось" - "Нива"В и ЦСКА - "Нива"Т.
Причем, это команды, у которых есть радикально настроенные фанаты - "футбольные хулиганы". О чем думало ПФЛ, назначая два матча непримиримых соперников в одном городе ? Это все равно, что собрать в одно время ультрас "Шахтера", "Днепра", "Динамо" и "Черноморца" в Харькове. Предположите, что станет итогом ?

Предположили ? Теперь идем по хронологии событий. После драматического матча "Рось" - "Нива" винницкая команда погрузилась в автобус (За исключением тренерского состава, оставшегося посмотреть игру будущих соперников ЦСКА и "Нивы" Тернополь.) В автобусе вместе с командой также находились шесть-семь человек группы поддержки, приехавших в Бородянку поддержать винницкую "Ниву". Автобус отьехал от стадиона буквально на пол-километра и остановился возле кафе, чтобы футболисты могли выйти купить сок и минералку на дорогу. Сразу же после того, как игроки вышли из кафе, они были атакованны футбольными хулиганами. Итогом неравной схватки стали гематомы у Дениса Рябцева, два сломанных пальца Андрея Веретинского и Сотрясение мозга у Сергея Живого. Окружившая автобус толпа в колличестве около пятидесяти пяти человек (Сорок человек фанов ЦСКА, пятнадцать - тернопольской "Нивы") буквально ложилась по колеса, требуя выдать ультрас "Нивы" и не выпуская игроков "Нивы" на подмогу своим товарищам. В это же время были разбиты два окна автобуса.

Комментарий президента футбольного клуба "Нива" Винница Каравнского Олега Эдуардовича:
Довідавшись про те, що сталося, ми з великими труднощами зв'язалися з місцевою міліцією, викликавши їх на місце події. До нас прибули два міліціонери та слідчий, разом з ними ми поїхали на стадіон, де проходив другий матч. В їх присутності наші хлопці розпізнали своїх кривдників.
Як пояснив Олег Караванський, "керівники" фанклубів ЦСКА і тернопільської "Ниви", на відміну від інших фанатів, перебували
у тверезому стані. Дізнавшись про те, що побили не фанатів вінницької "Ниви", як вони вважали, а футболістів, дуже перелякалися. Бійка могла призвести до більш плачевних наслідків.
- Уявіть собі, приблизно 70 чоловік (десь 50 фанатів ЦСКА і 20 тернопільської "Ниви") озброєні металевими дротами і камінцями оточили автобус з нашою командою, - говорить Олег Едуардович, - оскаженілі фани жбурляли камінням у вікна, розбили два скла. Якимось чином їм вдалося заблокувати двері в автобусі і хлопці на вулиці залишилися у безпорадному становищі. Коли двері вдалося відкрити, наші футболісти вже суттєво постраждали від "підігрітих" молодиків.
Обдумавши те, що сталось, врахувавши всі аргументи, керівництво команди та самі гравці не стали писати заяву до правоохоронних органів та звертатися у футбольні інстанції. Просто прийняли вибачення від фанклубів. Керівництво "Ниви" відшкодувало збитки, у розмірі 20 тисяч гривень, господарю орендованого автобуса.

Комментарий главного тренера футбольного клуба "Нива" Винница Блавацкого Богдана Игоревича:
Після гри з "Россю" я залишився на матч ЦСКА-"Нива" Тернопіль, - розповідає колишній головний тренер "Поділля", який нині очолює вінницький клуб Богдан Блавацький. - А команда поїхала додому. Автобус від’їхав приблизно півкилометра, де зупинився біля кафе. Футболісти пішли купити води та соку. Коли хлопці вийшли з кафе, на них налетіли фанати ЦСКА. Як підсумок, Веретинському зломали два пальці, в ще одного гравця - струс мозку, в автобусі - два розбитих вікна.
Безумовно, викликали міліцію. Кажуть, що нападники переплутали футболістів з фанатами вінницької "Ниви". Що ж стало справжньою причиною такого нападу, не можу стверджувати.
источник - http://ukrfans.at.ua

Переглядів: 1169 | Додав: fckn | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 1
1 PeLe  
0
Поставьте в конце источник - http://ukrfans.at.ua

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Серпень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Друзі сайту
MEGAsoft-Программы на любой вкус FC Veres Rivne Дарио Срна Виталий Мандзюк Никопольский футбол ФК Буковина Форум болельщиков МФК Николаев Футбольный Клуб Десна Ремзавод Московская Область Soccer-Team best football portal Армеец.ру | Неофициальный сайт ПФК ЦСКА Сайт болельщиков Динамо Киев
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024