Четвер, 25.04.2024, 14:05
Фк Коростень
Головна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Міні-чат
200
Головна » 2008 » Жовтень » 24 » Про матчі
Про матчі
12:53
Поєдинок ЦСКА – „Карпати-2”, який відбувся 23 жовтня відкрив черговий, 16-ий за ліком тур у групі А другої ліги українського футболу. Перемога з рахунком 2:0 дозволила армійцям потіснити із другої сходинки вінницьку „Ниву”, однак чи надовго – покаже основний ігровий день змагань у якому „біло-зелених” очікує нанести візит у Плиски. Отримавши повну торбу м’ячів у свої ворота у попередньому турі вінничанам відступати вже нікуди – позаду цілий ряд клубів, які не проминуть скористатись їх будь-якою осічкою. „Єдність” поступово свою гру знаходить.. і дома виступає з перемінним успіхом – то поставить підніжку „Ниві” тернопільській чи „Арсеналу”, то „Буковині” програє... І на цей раз будьте певні – перед боєм зброї не складе, легкої прогулянки у підопічних Блавацького не буде.

Якщо вінницька „Нива” у минулому турі зазнала першої у сезоні поразки на своєму полі, то лідер першості, черкаський „Дніпро” – програв вперше. Таким чином що очікувати від поєдинку з „Бастіоном” – таємниця покрита темрявою. Все залежить від того, наскільки перша поразка вплинула на психологічний стан команди. Якщо у сьогоднішньому поєдинку господарі дадуть слабинку – гості, які до речі вже 4 поспіль гри не програють, докладуть максимум зусиль щоб вижати максимум. Якщо ж покажуть свій футбол – бути черговій перемозі лідера, у що віриться більше всього.

Схоже що після поразки у Хмельницькому ФК „Коростень” зробив правильні висновки, і дві перемоги у попередніх турах цьому явне свідчення. Однак на цей раз суперник серйозніший – білоцерківський „Арсенал” все ж залишається номінальним претендентом на підвищення у класі, і якщо випаде нагода – ще побореться. Однак для цього „Коростень” потрібно перемагати, а зробити це буде не так просто – житомирці себе вже давно встигли себе зарекомендувати як „виїзна” команда.

Це ж можна сказати і про тернопільську „Ниву”. „Жовто-зелені” стали на пару з „Арсеналом” єдиними клубами, з верхньої частини турнірної таблиці, які у минулому турі здобули свої перемоги. Якість гри, яку показали при цьому тернополяни, відсунемо на другий план – головне здобутий результат. Однак „Верес” вже не той, що у минулому сезоні, і типова перемога на класі цього разу світить навряд-чи, а значить – доведеться щось у своїй грі міняти.. у іншому випадку рівняни цілком можуть поповнити свій очковий багаж у Тернополі.

Один із героїв минулого туру, „Рось” у Чернівцях зустрінеться із „Буковиною”. Якщо ми подивимось у турнірну таблицю – побачимо провалля у 9 позицій між командами. Стало би фаворитами можуть вважатись господарі, та почекайте.. Чернівчани програли свої останні 4 поєдинки поспіль, натомість „Рось” справно набирає очки і не з найслабшими опонентами – „Поділля”, ЦСКА та „Нива”. Тому про шанси на перемогу судіть самі... в те, що „Рось” візьме очки у Тернополі теж мало хто вірив.

Другий склад київської „Оболоні” спробує своїм нечисленним уболівальникам довести, що перемога у минулому турі над „Нивою” у Вінниці – не одиничний випадок тріумфу, у матчі проти міцного горішка - МФК „Миколаїв”. Хмельницьке „Поділля” на своєму полі прийматиме „Нафком”. Після заяв керівництва хмельничан про зміну структури команди, і подолання кризи стартових турів – „подоляни” на своєму полі виключно перемагають. А виграти сьогодні справа принципу – команди йдуть у таблиці нога в ногу. Важливо і здобуті три очки, і відповідно втрачені пункти конкурентами – а ці два зайця сьогодні можна вбити одним пострілом. І на кінець аутсайдери ліги „Княжа-2” та „Десна-2” у між собою розіграють звання сильнішого серед слабших.

Переглядів: 916 | Додав: fckn | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Друзі сайту
MEGAsoft-Программы на любой вкус FC Veres Rivne Дарио Срна Виталий Мандзюк Никопольский футбол ФК Буковина Форум болельщиков МФК Николаев Футбольный Клуб Десна Ремзавод Московская Область Soccer-Team best football portal Армеец.ру | Неофициальный сайт ПФК ЦСКА Сайт болельщиков Динамо Киев
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024