Субота, 20.04.2024, 13:17
Фк Коростень
Головна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Міні-чат
200
Головна » 2009 » Квітень » 10 » Знову в аматори...
Знову в аматори...
15:24

За офіційною інформацією Фк Коростень припиняє участь у змаганні серед команд 2 ліги А.Причиною стала відмова спонсорів клубу надалі надавати фінанси команді.
Отже,будемо надіятись що за самий короткий час Фк Коростень зможе повернусь до бородьби в 2 лізі.
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 2454 | Додав: fckn | Рейтинг: 4.0/2 |
Всього коментарів: 151 2 »
15 Грамарнаці  
0
Писати навчись, неук

14 fckn  
0
розвивались по чють-чють!!но через долбаное руководство команды нету,нету и движа(( angry

13 ПРАВЫЙ  
0
Здорово всем!мдааа...жалко однозначно и команду и жителей города.да какая в хрен разница сколько их ходило,сто или пару тысяч?наше"ПОЛISSЯ"если могло играть-то оно играло.да,фактор зрителя имеет большое значение,но ребята,согласитесь что в наше время Большую роль играет фактор денег.и рисоваться у кого круче клуб нет смысла,не от нас это зависит.бердосу не х.. гнать на Коростень:команда не вылетела из лиги,а снялась из-за нехватки грязи,т.е.денег.З.З.Авдыш пока рулилПЖ,то команда БЫЛА,ну а что сейчас сами знаете.так что надейтесь на лучшее,вдруг эта е....я крыза пройдет,авось наладиться.я фанП.Ж.с83года,увидел столько падений и взлетов,что уверен-ВСЁ БУДЕТ ЗАЕ...СЬ.вопрос к Коростеню:как у Вас с фан-движем...был?

12 121212  
1
В першій лізі так само Княжа знялась і Комунальник раніше.

11 fckn  
0
поверь,мы скоро вернёмся во вторую лигу,а вам она даже и не снится!!

10 Джон  
-1
Не переконав. Куца ще в вас історія клубів. Все ще в вас попереду, і передостаннє місце, і сім пропущених голів в матчі. smile
І ще. Так, дійсно, ФК "Коростень" жодного разу не посідав передостаннє місце в чемпіонаті області, натомість з великою долею імовірності можна стверджувати, що він посяде третє місце з кінця в групі "А" цьогорічної другої ліги. А не опиниться він на останньому лише тому, що такі ж невдахи як і він "Оболонь-2" і "Княжа-2" у осінній частині примудрились набрати менше очок ніж ФК "Коростень". biggrin
До речі, зверни увагу, що окрім дублерів інших команд (згаданих мною "Оболоні-2", "Княжі-2" і ПФК "Севастополя-2" в групі "Б") жодна самостійна команда не знялася зі змагань в другій лізі. Не соромно?

9 121212  
1
Уточнення: на Хіммаш (стад. Спартак) протягом 2001-2008 рр. (з моменту заснування команди) завжди приходило від пару сотен мінімум до декількох сотен глядачів. Так що не треба ля-ля. Це по-перше (у вас 50 глядачів і це при більш як 90 тис. населення). Так що у вас в місті не люблять футбол і навіщо він вашим городянам потрібен, краще хай гроші на дороги підуть бо навіть якщо пішки йти, то можна вбитися.
І по-друге, жодна з коростенських команд ніколи протягом своєї історії так не позорилась на область і не посідала 2 місце з кінця і не пропускали по 7 голів за 1 гру, як ФК Бердичів. Переконав?

8 fckn  
0
джон ты как всегда в своём репертуаре...у нас более 1000 приходило на стадио гдето 10 раз...

7 Джон  
-1
2 121212: Я вже протягом трьох-чотирьох років буваю на виїздах в місті нацбольшинств Коростені. Так от, навіть коли другою лігою в вас і не пахло, "корєнноє насєлєніє" не дуже поважало чемпіонат області. Ще якщо на "Хіммаш" народ трохи ходив, то на улюблений тобою ФК "Коростень" збиралося якраз не більше 50-ти глядачів.
Не треба писати, що в Коростені на матчі другої ліги ходило більше 1000 глядачів. Таке було лише декілька раз, та й то ПФЛ завжди полюбляє перебільшити офіційні дані по кількості глядачів. І звідки ти можеш знати скільки б людей ходило на футбол в Бердичеві, якби в нас була друга ліга?
Новий сезон розсудить, де буде більше глядачів: в нас чи в місті нацбольшинств. Це при умові якщо ви нашкребете кошти на чемпіонат області.
Стосовно введення рангів і припинення тобі доступу на наш сайт (вперше про таке чую), то думай до кого звертаєшся. angry Я не адмін сайту і відношення до цього не маю.

6 121212  
1
"В нас минулого року бидлокерівництво теж намагалось зняти команду посеред чемпіонату області, так вболівальники відстояли свою команду".
А кому нужна ваша команд. если на матчи с участием вашей команды. по информации футбольного сайта команды города нацменшинств приходило по 50 зрителей. в Коростене на матчи с участием ФК Коростень приходило более 1000 зрителей. И это при немалой разнице в населении городов (более 25 тысяч). И последнее. объясни, что это за еврейские штучки, связанные с введением рангов. В связи с чем гости. чья историческая родине в
другом месте, могут прекращать мне доступ на сайт?

1-10 11-15
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Друзі сайту
MEGAsoft-Программы на любой вкус FC Veres Rivne Дарио Срна Виталий Мандзюк Никопольский футбол ФК Буковина Форум болельщиков МФК Николаев Футбольный Клуб Десна Ремзавод Московская Область Soccer-Team best football portal Армеец.ру | Неофициальный сайт ПФК ЦСКА Сайт болельщиков Динамо Киев
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024